Секоја жена, без разлика на возраста, секогаш сака да изгледа средно и убаво, а ниту дамите над 50 години не се исклучок кога станува збор за ова непишано правило.

Иако дамите над 50 години често се зафатени со бројни обврски, како семејството и работата, тоа не ги спречува да го негуваат нивниот изглед.

Покрај совршената фризура, во продолжение за денес ви подготвивме 25 едноставни модерни комбинации, со кои ќе изгледате елегантно во било кој ден, за било која пригода: