Светот е навистина чудесен, особено во очите на птиците. Сега конечно, технологијата ни овозможи да уживаме во волшебните сцени ширум светот, фотографирани од птичја перспектива.

Следуваат 25 неверојатни фотографии снимени со дрон, поради кои ќе посакате да бевте на местото на птиците, бидејќи овие глетки тие ги доживуваат секој ден!