Од тоа како засекогаш да го решите проблемо со фармерките кои знаат да се кренат нагоре кога носиме чизми до тоа како да ја направиме претесната облека поудобна, следните 24 генијални трикови се спаси за секојдневните неволји со кои се соочуваат дамите!