Во продолжение следуваат документирани докази за бројните комични ситуации во животот на еден сопственик на миленици кои ќе ги го разубават денот!

Животот со миленици ретко кога е едноставен и досаден живот. Ќе направат неред, па за волја на вистината, ќе заспијат до него, чекајќи ве до утре вие да го исчистите, a eве уште 23 вакви примери:

1. Приватност? Никогаш не сме слушнале. Што е тоа?

2. Само си ја пишувам домашната задача!

3. Модел на денот!

4. 12 недели подоцна

5. Ако го свртите погледот за само една секунда

6. Да, седи на мачката. И да, не е многу паметен

7. Упс, повторно згрешив!

8. Кога миленикот е премногу поврзан со вас

9. Кога не им исполните некоја желба

10. Свежо заменетата ролна е нивна нова играчка!

11. После дожд, мислеше дека е добра идеја целата мокра да седне на креветот

12. Кујната се реновира, а кога слушнавме звуци, само погледнавме нагоре

13. Нели е совршена?

14.  Што, имаш некоја работа? Зафатен си?

15. “Се што сакав е едно селфи со мојата мачка”

16. Кога си горд на своите достигнувања

17. “Каде ли да си легнам да спијам?”

18. “После 2 часа барање, ги пронајдов!”

19. Таа е нашето најмало дете во семејството

20. Најдобри другари

21. Банда!

22. Кога ќе ја прашаш што и е, а таа ќе одоговри: Ништо! A веќе цел ден ќе помине вака гледајќи те!

 

23. Веќе може со сигурност да кажам дека билката е мртва!