Иако повеќето луѓе, поради работните обврски во текот на неделата, го оставаат чистењето за викендот, сепак, не дозволувајте тие два дена да ви поминат во чистење, туку во одмор и релаксација!

За таа цел, ќе ви помогнат следните 22 корисни трикови кои неверојатно ќе ви го олеснат животот и чистењето на домот!

Така на пример, употребете обична паста за заби за брзо и ефикасно да ги отстраните тврдокорните масни дамки на садовите или пак, направете домашен раствор од вода и оцет за да направите целосна дезинфекција!

Погледнете ги подетално сите трикови во следното интересно видео: