Како класичниот џемпер од здодевно парче да го претворите во извонредна модерна блуза на сосема лесен начин или како, од старите хулахопки кои веќе не ги носите, да направите горен дел како од врвен дизајнер?

Следното креативно видео ни открива 22 неверојатни и генијални начини како да ја обновиме нашата облека, без притоа воопшто да му наштетуваме на домашниот буџет: