20 урнебесни фотографии од мачки и кучиња кои се „обидуваат“ да живеат заедно

За некои луѓе се вели дека се сакаат како „маче и куче“. Но понекогаш овие сосема различни домашни миленици можат да си искажат многу љубов, која во исто време е слатка и комична.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *