Домот е местото каде поминуваме поголем дел од нашиот живот и затоа од голема важност е тој да биде удобен, функционален и прекрасен. Но, има и луѓе за кои домот не значи удобност, туку идеална шанса да ја искажат својата оригиналност и креативност.

Така, во продолжение погледнете ги 20-те најнеобични домови во кои навистина живеат луѓе: