Се наближува зимата, што значи дека е време за промена на модниот изглед и вообичаниот начин на облекување. Најдобриот начин да блеснете во текот на студеното време, без да вложувате многу труд, е со промена на бојата на косата.

За таа цел, за денес ви откриваме кои 20 нијанси на коса се најмодерни во моменти и ќе бидат апсолутен хит за 2020-та година!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#19