Од специјална ноктарица за зараснати нокти до чевли со прилагодлива потпетица, бројните нови изуми кои го освежија иновативниот пазар, дефинитивно ќе го променат нашиот живот!

1. Паметна метла со вграден вакум систем

2. Алатка за средување на зараснатите нокти

3. Чевли со прилагодлива потпетица

4. Бебешка количка која може да се склопи

5. Држач за помош при качувањето по скали

6. Чистач дизјниран за чистење на перките од миксерот

7. Лепило кое може да го обликувате

8. Мала светлика за чанта со автоматски сензор

9. Маска со која ќе можете да дишете под вода

10. Електрична алатка за чистење на риби

11. Хулахопки кои не можат да се скинат

12. Контактни леќи кои се приспособуваат на светлината

13. Мултифункционален приклучок

14. Подобрен дизајн за шишињата наменети за најмалите

15. Куфер кој нема да имате потреба да го распакувате

16. Перница со отвор на средина за да може да легнете со вашите очила

17. Супер ефикасен држач при кој полесно се менува тоалетната хартија

18. Подметач за вашата шолја кој ќе ви овозможи да ја ставите било каде и притоа истата да биде стабилна

19. Ормар со соодветни делови за секој поединечен тип на облека

20. 2-во-1, полнач за телефон и слушалки