Ќошевите се местото во домот на кое можеби обраќаме најмалку внимание, а всушност истите кријат огромни можности за складирање и поставување на најразлични елементи и предмети. Доколку не верувате, дозволете следните 20 извонредни идеи да ви го докажат спротивното: