Кога времињата ќе станат тешки, најважно од сè, е човекот да не ја изгуби надежта. А надежата може да се прикаже на толку многу прекрасни начини.

Во продолжение следуваат 20 фотогорафии кои се дел од 50-те најдобри фотографии изберени во натпреварот „#Надеж2019“, организиран од АГОРА, натпревар при учество земаа фотографи ширум целиот свет и нивен начин покажаа што значи да се има надеж: