Без разлика дали имате испланирано кафе во центарот на градот со вашите пријателки или се подготвувате за кратко патување, патиките се првиот логичен избор, поради нивната неверојатна удобност.

Денес, бројните спортски брендови нудат широк избор на разни дизајни, бои и модели на патики, кои совршено може да се вклопат во вашето секојдневие и за било која пригода, а за денес во продолжение ви претставуваме 20 уникатни модни комбинации, како може да ги комбинирате патиките оваа есен: