20 мајки на животни кои нè освоија со нивната нежност

Мајчинскиот инстинкт веројатно е едно од најсилните чувства што животните и луѓето можат да го искусат. Не е чудно што слоновите издржуваат бременост од 22 месеци и крокодилите го носат своето потомство понежно отколку што дишат. На крајот на краиштата, начинот на кој се изразува мајчинскиот инстинкт е навистина магичен, без разлика дали е лавица која со лижење на младенчето или мајмун со нежно држење на своето бебе.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *