Средната должина на коса веќе одамна се врати на модната сцена и повторно го освои срцето на дамите ширум светот, правејќи ги истите да изгледаат младешко, забавно, енергично и притоа неверојатно шармантно!

Без разлика дали станува збор за права или зачинета со брановидни локни, овој тип на фризура ќе ве направи да изгледате модерно во било кое време, за било која пригода, а во продолжение следуваат 20 идеи токму за оваа должина, кои ќе ве инспирираат за вашата следна посета на фризерскиот салон: