Научниците од Универзитетот Емори (САД) дознале дека татковците на девојчињата се повнимателни и поодговорни од татковците на момчиња. И тоа не е изненадувачки, бидејќи ќерка, за секој маж е мала принцеза за која треба да се грижи. Освен тоа, таткото станува најдобар пријател на неговата ќерка и фотографиите во оваа статија се најдобриот доказ за тоа.