Кон крајот на 1970-тите, Џон Траволта славно танцуваше во популарниот филм „Саботна ноќна треска“, а сега овој талентиран актер има 66 години. Шармантниот Расел Кроу има шеесетина години, а Брендан Фрејзер од „Мумија“ одеднаш има над 50 години.

Времено навистина лета неверојатно брзо и  многу наши идоли веќе тешко се паметат како млади. Секако, секоја возраст има свои предности, но во продолжение погледнете колку атрактивни беа нашите омилени актери во нивната младост:

1. Расел Кроу – 56 и 26 години

2. Џон Траволта – 66 и 23 години

3. Ралф Фајнс – 56 и 30 години

4. Кенет Брана – 60 и 30 години

5. Ерик Робертс – 64 и 28 години

6. Венсан Перез – 56 и 36 години

7. Вуди Харелсон – 58 и 21 година

8. Џереми Ајронс – 71 и 33 години

9. Винс Вон – 49 и 28 години

10. Брендон Фрејзер – 49 и 26 години

11. Дејвид Тулис – 56 и 34 години

12. Иан Глен – 57 и 29 години

13. Питер Галахер – 64 и 40 години

14. Николас Кејџ – 56 и 22 години

15. Курт Расел – 69 и 28 години

16. Жан-Клод Ван Дам – 59 и 29 години

17. Шон Пен – 60 и 24 години

18. Џим Кери – 58 и 37 години

19. Кристофер Ламберт – 61 и 29 години