Малите бањи се доста застапени во последно време, но без разлика на малиот простор, истите може да изненадат со нивната функционалност и прекрасен изглед. За таа цел, денес ви подготвивме 18 извонредни идеи, кои ќе ве инспирираат за следното реновирање:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18