Замислете колку досаден би бил човековиот живот доколку ја немаше креативноста и фантазијата. Сладолед со вкус на Фејсбук, молив од кој расте растение…Погледнете ги следните 18 изуми, кои, колку и да се чудни, навистина постојат!

1. Шал што ќе ги уништи фотографиите на папараци- фотографите

2. Марамче кое ќе ве разболи бидејќи содржи човечка настинка во себе

3. Лепливи ѓонови што ви овозможуваат да чекорите било каде боси

4. Прав која ја претвора нечистата и опасна вода во безбедна и чиста вода за пиење

5. Книжара продава книги на кои не може да им се суди според  корицата

6. Бренд за сладолед има сопствено гробиште каде вкусовите кои веќе не се произведуваат се закопани

7. Упатството на овој производ за различните вкусови е многу “корисно”

8. Корисен начин за отварање на вратите на јавни места

9. Додаток за вашиот телефон кој ќе го задржи вниманието на вашиот миленик за да можете да направите успешно селфи

10. Апарат кој ќе ви помогне колачињата да ги јадете без раце

11. Како да знаеме кога да престанеме?

12. Отсега ќе може ефикасно да ги чистиме недостапните подови под мебелот, креветите и слично

13. Екран-огледало кој ги прави патиштата побезбедни

14. Молив од кој може да израсне растение

15. Оригинална уметност на градскиот автобус

16. Сладолед со вкус на Фејсбук

17. Дигитален потсетник кој ве потсетува кога последен пат сте ги испиле апчињата

18. Ова кино има екрани и во тоалетите, за гледачите да не пропуштат ни дел од филмот