Секоја жена барем еднаш во животот помислила целосно да го промени својот изглед. Но, понекогаш нè плаши идејата да се откажеме од вообичаената боја на коса, шминка и фризура кои го отсликуваат нашето секојдневие.

Одложувњето и стравот да направиме свежи промени, резултира со запуштен изглед кој создава слика на предвремено остарена личност.

Зошто промените се добри и како правилната шминка и фризура можат да направат вистински чуда, се следните 18 дами, кои не се плашеле да експериментираат со својот изглед и добиле неверојатни резултати: