Доколку веќе подолго време размислувате да го промените и освежите вашиот изглед, без да вложувате многу труд и пари, тогаш врвните светски стилисти ги советуваат дамите тоа да го направат со избирање на најакутелните тенденции за фризури.

Овој пат ви ги претставуваме 17-те варијани на популарната боб фризура, со кои ќе изгледате неверојатно модерно, елегантно и подмладено, а кои истовремено се предвидуваат да бидат на врвот на модната листа во 2020-та година: