Финото топло време веќе е тука, па зошто да не се малку летно инспирираме од најголемите модни икони, за тоа како да изгледаме гламурозно, без многу труд, во омилените летни фустани.

Во продолжение следуваат 17 стари фотографии од славните дами кои најдобро знаеле како да заблескаат во егозотичното годишно време: Од Мерлин Монро до Џејн Фонда, летната инспирација е бескрајна!