Професионалните шминкери се вистински волшебници кога станува збор за преобраза на надворешниот изглед на жените. Токму следните 17 дами се доказ дека талентираните раце заедно со квалитетната шминка може да направат вистинско чудо!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17