Секоја година Fearless Photographers имаат конкурс наречен Fearless Awards, каде што жирито ги избира најдобрите свадбени фотографии. Најкреативните и тренди фотографи се натпреваруваат и ние можеме да уживаме во резултатите од нивната креативност. Каде на друго место можеме да видиме вакви емотивни и невообичаени фотографии?