Совршена фризура, совршена шминка, совршено тело и совршена позадина. Колку од фотографиите на кои секојдневно се воодушевуваме, гледајќи ги на социјалните мрежи, ја кажуваат вистината?

Во продолжение следуваат 17 ситуации кога луѓето биле фатени на дело дека сепак со помош на компјутерските програми ги уредуваат своите фотографии да изгледаат беспрекорно, а ова всушност е реалноста: