Со настапувањето на пролетта, секој кој има мал простор зеленило или голем двор, со нетрпение го очекува топлото време, за да конечно ги уреди и сето да заблеска. Токму следните 17 фантастични идеи ни покажуаат како дворот лесно да го претвориме во рајска градина!