Следното видео ни носи супер лесни и едноставни, но уникатни трикови кои ќе ви откријат како вашиот дом да заблеска, без многу труд, користејќи ги домашните состојки за необична намена.

Така на пример, можете да ја употребите пената за бричење или маслиново масло за да брзо се ослободите од тврдокорните загорени дамки на рерната или да ги избелите патиките со мицеларна вода: