Да се биде родител не е воопшто лесна задача, особено да ги направите децата среќни и исполнети, но истовремено да се грижите за нивната едукација и здравје. Воедно, потребно е истите да се чувствуваат удобно во нивното сопствено катче.

Токму за оваа цел, следното забавно видео ни покажува како на креативен начин да го разубавите детското катче со домашни изработки и да ги воодушевите вашите деца!