15 смешни ситуации кои секоја мајка најдобро ќе ги разбере!

Откако се родија нејзините деца, француската уметница Натали Жомард започна секојдневно да го илустрира нејзиното секојдневие во улогата на родител. Токму во нејзините смешни цртежи и ситуации ќе се пронајдат сите мајки!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *