Популарниот ерменски шминкер Гоар Аветисјан уште еднаш на светот му докажува дека правилната шминка, заедно со совршениот избор на фризура, навистина имаат неверојатна моќ да го трансформираат надворешниот изглед на дамите до непрепознатливост!