Основното реновирање не е евтино задоволство, особено ако немаме преголем домашен буџет или пак живееме како потстанари. Но, малите промени секогаш може да направат значајна разлика. Погледнете како креативно може да го разубавите вашиот дом.

Без многу труд и без да трошите богатство, освежете го неговиот изглед со овие 15 модерни идеи: