Косовскиот професионален шминкер Арбер Битиќи е познат по неговата извонредна работа, особено кога станува збор за неверојатно преобрзување на надворешниот изглед, а сега ни претставува 15 извонредни трансформации на невести за нивниот голем ден!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15