15 моќни преобразби кои докажуваат дека правилната фризура може драстично да нè промени

Во Русија постои фризерски салон во кој работи фризерката Олга Тарасова, која дамите ги трансформира до непрепознатливост. Со правилната фирузра и минимална шминка, Тарасова успева секоја жена да ја претвори во кралица!

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *