Човечките очи се убаво и мистериозно огледало на душата. Тие се првата работа која ја забележуваме кога се запознаваме со некоја личност. Тие во основа ни го откриваат светот. „Магијата“ на меланин во нашите очи диктира каква боја на очи ќе имаме, а некои од нас имаат очи во различни бои.

Color Model Girl Woman Eyes View Rainbow Person