Кога секоја жена би имала вакво совршено катче во својот дом, уредено со вкус и врвна елеганција, а исполнето со префинета облека и бескрајна колекција на чевли, ниту една жена не би излегла од својот дом.

Одри Хепберн еднаш рекла дека ако нешто повеќе би сакала од вила со базен, тоа би било вила со вакво катче и многу прекрасни фустани:

Погледнете ги следните 15 катчиња, кои можеби ќе ви дадат и идеја за вашето следно реновирање или пак, ќе ве поттикнат да направите мали, но гламурозни проме