Изгледа дека луѓето можат да се поделат во две групи: Оние кои со задоволство ги гледаат своите стари фотографии и оние кои апсолутно мразат како изгледале порано, па се трудат да ги сокријат таквите стари спомени.

Всушност, постои и трета група, а тоа се луѓето кои порано не им се допаѓало како изгледале, но не се ни срамат да го покажат патот на трансформација низ кој поминале за да го засакаат својот изглед и да се засакаат самите себе.

Во продолжение следуваат 15 девојки и жени кои не го сакале својот изглед кога биле помлади, а сега се промениле до непрепознатливост. Резултатите се неверојатни:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15