Летото веќе стапи на сцена, а со тоа и прекрасното време. Но, колку и да уживаме во истото, потребно е соодветно да ги заштитиме нашите очи од влијание на сончевите зраци. Нема ништо подобро тоа да го направиме воедно и на моден начин.

365 дена во годината, секој ден, во секој момент: Заштитете ги вашите очи и притоа изгледајте гламурозно со помош на 14-те најомилени модни тенденции на очила претставени преку 9 видови на дизајни, за 2019-та година

1. Кружни

2. Со цветни шари и стакло во боја

3. „Маска“ очила

4. Авијаторски

6. Впечатлив „мачкин“ облик

7. Со декорации и детали на рамката од очилата

8. Леопардски рамки

9. Екцентрични минијатурни или преголеми очила