14 извонредни фризури со кои лесно ќе постигнете природен волумен

Волуменот е доста важен за целокупниот изглед на косата, но поради различниот тип на влакно, истиот не секогаш може лесно да се постигне. За таа цел, денес ви откриваме кои 14 извонредни фризури според професионалните фризери секогаш ќе ви овозможат раскошен волумен!

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *