Рационалното искористување на просторот е основната задача која важи за сите, но која е од клучна важност особено за луѓето кои живеат во мал стан. Организираниот и правилно уреден дом, дополнително ќе ја разубави семејната атмосфера.

Во продолжение ви претставуваме 14 едноставно, но истовремено и генијални идеи кои ќе ви помогнат како подобро да го уредите вашиот дом, доколку не располагате со преголем простор:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14