За денес подготвивме нешто специјално за дамите во златните години т.е кои имаат над 50 години, а чија страст кон модата и убавината сè уште продолжува!

Кратките фризури не се резервирани само за младите девојки, туку тие можат да изгледаат подеднакво прекрасно и атрактивно и кај повозрасните дами.

Токму во продолжение следуват кратка галерија исполнета со 13 видови на најактуелните фризури, соодветните за дамите над 50 години, а фризури кои пленат со женственост и елеганција: