Со доза на луксуз и елеганција, освежете и помдладете го вашиот надворешен изглед со една од следните 13 фантастични кратки и модерни фризури, кои ќе го истакнат вашето лице во најдобро светло, сокривајќи ги несовршеностите и годините!