Малите простории можеби не изгледаат грандиозно како голема соба со шандалир, сепак и нив може да ги направите да бидат комфорни и пријатни. Се што треба е да ги изберете вистинските елементи и паметно да ги распоредите. Во прилог погледнете идеи како тоа да го направите.

Инспирирајте се од овие извонредни идеи за максимално и рационално искористување на малиот простор:

1. Изберете светли бои

2. Ставете полица за предметите над вратата

3. Направете додатен склад на уникатно место

4. Ѕиден организатор

5. Полици над тоалетната школка

6. Огледало- склад

7. Проѕирна туш кабина

8. Огромно огледало

9. Аголен мијалник

10. Вградени полици во ѕидот

11. Мијалник над пералната за алишта

12. Соодветно складирање

13. Правилен распоред