Во денешно време, тешко е да се замисли плакарот на современата и модерна жена без одличен пар на фармерки. Тие се универзално парче кое најлесно се комбинира во секојдневието, а еве кои модели најмногу ќе се носат оваа пролет!

За секој тип на фигура и сечиј вкус: