Модерната фризура може да го трансформира вообичаениот секојдневен изглед во елегантен, притоа истиот да го освежи. Токму затоа доколку сакате без да вложувате многу труд и пари, да изгледате фантастично, тогаш направете промена со вашата коса.

За таа цел, во продолжение ви ги претставуваме 12-те фризури наменети за дамите над 40 години, кои ќе бидат апсолутен хит во 2020-та!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12