12 познати жени кои имаат над 50 години и никогаш не се свртеле кон пластичната хирургија

Прилично сме навикнати позантите личности да бидат подложени на пластична хирургија за да изгледаат помлади. „Новите носови“ и напумпани усни повеќе не е импресионираат. Но, дури и кај познати личности, постојат жени кои не се плашат од стареење и велат „НЕ“ на пластичната хирургија.

Шерон Стоун

Брук Шилдс

Салма Хајек

Џоди Фостер

Енди Мекдауел

Ема Томсон

Сигурни Вивер

Хали Бери

Мишел Обама

Синди Крафорд

Џулијан Мур

Мерил Стрип

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *