Следните 12 извонредни и модерни фризури, според професионалните фризери и модните стилисти, се сметаат за најдобриот избор за дамите над 40 години, кои сакаат да постигнат моќен подмладувачки ефект со само една посета на фризерскиот салон!

Скроени за секој облик на лице, секој тип на коса и сечиј вкус: