Со доаѓањето на топлите денови, многумина од нас веќе поголемиот дел дома всушност го поминуваат во своите дворови или на балконите. Поради ова, истите треба да биде што поудобни и да одговараат на нашите желби и потреби.

Токму за оваа цел, во продолжение ви претставуваме 12 практични и извонредни идеи за мебел наменет за надворешната средина, кој лесно можеме сами да го направиме, а со кои нашите дворови и балкони ќе добијат впечатлив изглед, но и удобноста ќе биде врвна!