Сите знаеме како изгледа храната на полиците во маркетите или сервирана во чинијата, во ресторан или дома, но повеќето од нас ја немаат таа можност лично да го видат и самиот извор т.е како расте она што секојдневно го консумираме.

Следуваат 12 изненадувачки и супер интересни фотографии од состојки што се присутни во нашата кујна, во нивното оригинално издание:

1. Сусам

2. Ф`стаци

3. Кикирики

4. Прокељ

5. Брусница

6. Ванила

7. Киви

8. Бадеми

9. Цимет

10. Какао

11. Шафран

12. Индиски ореви