Здолништето е едно од најпосакуваното парче облека на секоја дама. Истото денес може да се најдете во милион варијанти, претставено преку разни модели, кроеви, бои и материјали.

Но, понекогаш навистина е тешка задача да го избереме вистинското за нас, кое ни се допаѓа, но воедно и кое ни одговара на нашата фигура.

За таа цел, денес ви ги претставуваме 11-те модели на здолништа кои одговараат на секој облик на тело, кое на модерен начин ќе ве направат да изгледате послабо и притоа ќе ги сокријат вашите недостатоци.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11