Секоја сезона носи различни актуелни трендови, како за облеката, така и за самата коса. Покрај модерните и уникатни нијанси за бојадисување, денес ви претставуваме 11 пролетни фризури кои во моментот се најакутелни, а се совршен избор и за свечен и секојдневен изглед!